Praktisk info

Taushetsplikt og opplysningsplikt

I følge barnehagelovens § 20 har ansatte i barnehagen taushetsplikt. Vi har i følge barnehagelovens § 22 og § 23 opplysningsplikt til sosialtjenesten og barnevernstjenesten.

Den som skal arbeide i barnehagen må fremlegg tilfresstillende politiattest.


Sykt barn

Barnehagens vedtekter § 14:

På grunn av smittefaren skal syke barn holdes hjemme fra barnehagen. Hvis barnet ikke kan være ute eller delta i aktiviteter på lik linje med de andre barna, bør barnet holdes hjemme. I tvilstilfeller avgjør styrer om barnet kan være i barnehagen eller ikke. Barn som har feber, har en smittsom sykdom eller kaster opp/diaré skal være hjemme.


Mat og måltider

Frokost

Frokost fra 08.00-08.30. Barn som skal spise frokost må være i barnehagen senest 08.00. Barna må ha med matpakke til frokost. OBS 2 matpakker på tirsdager pga turdag.

Lunsj

Til lunsj serverer vi grovt brød og ulike typer pålegg. Vi tilbyr ikke søtt pålegg som syltetøy og sjokoladepålegg. Vi har ulike typer oster, kjøttpålegg, fiskepålegg, egg og leverpostei. Til lunsj serverer vi ekstra lett melk og vann.

Mellommåltid

Til mellommåltid serverer vi ½ skive brød og frukt / grønnsaker. Kun vann som drikke til dette måltidet.

Bursdager

Vi feirer barnas bursdag med flagg, krone og sang. Hva som skal evt spises ordner dere foreldre. Vi ønsker kun en enkel feiring og ønsker kun frukt, ispinner eller muffins. Vi tillater ikke brus, saft og kaker.


Forsikring

Barnehagen er medlem av Private Barnehagers Landsforbund og har forsikret sine barn og ansatte i deres forsikringsordning.


Vigilo

Vi benytter Vigilo som digitalt kommunikasjonsverktøy. Drammen kommune bruker også vigilo i kommunale barnehager og skoler.